LA TRATTORIA & CASA MILITELLO

Vår historia – En Smak av Sicilien och Italien sedan 1988.

Sedan vårt grundande år 1988 har vi stolt serverat smaker från Sicilien och Italien till våra gäster. Det som började som en passion för äkta siciliansk och italiensk mat har vuxit till en älskad restaurang och en kär plats för dem som söker autentiska smaker och minnen.

Vår restaurang har varit en skattad destination för alla som älskar både klassisk italiensk mat och havets läckerheter. Från den första dagen har vår hängivenhet till kulinariska hantverk och äkta råvaror varit hjärtat i allt vi gör. Med allt från säsongsbetonad catering till denna restaurangs signaturrätter, har vi strävat efter att erbjuda en smakupplevelse som tar dig med på en resa genom Sicilien och Italien.

Men vår passion har inte stannat vid matbordet. För att dela vår kärlek till den sicilianska kulturen ännu mer har vi nyligen öppnat upp möjligheten för dig att utforska denna vackra ö genom våra resor till Casa Militello. Beläget i den idylliska byn Tre Fontane vid havet, bjuder detta boende på en autentisk och oförglömlig upplevelse.

Våra resor tar dig med på en resa bortom det vanliga, där du kan delta i den ärofyllda olivskörden. Under två dagar får du njuta av livet på landsbygden, där du även delar en traditionell siciliansk lunch ackompanjerad av närproducerat vin. Här får du inte bara smaka på vår kärlek till maten, utan även uppleva den gamla traditionen när oliverna förvandlas till den älskade olivoljan.

Vår egna oliv olja, skördad i sicilien av oss. Autentiskt Extra Vergine di Oliva av Casa Militello